Jaarlijkse Vakantie

De praktijk zal gesloten zijn vanaf donderdag 12 juli 2018 tem vrijdag 27 juli 2018.
Onderstaand vind u de vervangende praktijken:

* Praktijk Arzo, Schorvoortstraat 51, 2300 Turnhout, 014/41 43 53
* Huisartsenpraktijk Begijnenstraat, Begijnenstraat 44, 2300 Turnhout, 014/42 60 27

Er zijn de laatste tijd meer vragen over teken en tekenbeten. Voor de geïnteressseerden is er een website www.tekenbeten.be met zeer nuttige informatie. Je kan trouwens steeds in de praktijk terecht voor info, het verwijderen van een teek, en het nazien van een tekenbeet, en of er een behandeling nodig is of niet.

Identiteitsbewijs meebrengen

gepost op zondag 2 jan 2017

Vanaf januari 2017 worden er geen voorschriften op papier meer afgeleverd. In plaats daarvan krijgt u een bewijs van voorschrift met een barcode, terwijl het voorschrift door uw arts electronisch wordt verstuurd. De apotheker kan met behulp van de barcode het voorschrift terug oproepen. Hiervoor is uw rijksregisternummer nodig, zoals vermeld op uw electronische identiteitskaart (eId) of uw ISI+kaart. De SIS-kaart is definitief buiten gebruik gesteld. Gelieve dan ook steeds de eId of de ISI+kaart mee te brengen. 

Heeft u of uw kind geen electronische identiteitskaart of kids-Id, dan kan u bij de mutualiteit een ISI+kaart bekomen.

Uitwisseling medische gegevens

gepost op woensdag 27 juli 2016

Gezien veel medische informatie tegenwoordig digitaal gedeeld wordt, en dit met de hoogste veiligheidsstandaarden, gaan wij ervan uit dat de uitwisseling van gegevens betreffende uw dossier ook digitaal mag gebeuren. Indien u hier bezwaar tegen hebt, kan dit aan uw arts of het secretariaat gemeld worden. Wij vermelden dat dan uitdrukkelijk in uw dossier. Meer informatie vind u op www.patientconsent.be.                                                  

Gratis parkeren

gepost op dinsdag 20 januari 2015

Vanaf heden kan er in onze straat terug gratis geparkeerd worden en dit voor max. 2 uur mits leggen van de parkeerschijf!

Kunnen voorschriften voor medicijnen worden afgehaald?

gepost op zondag 18 augustus 2013

Er kan op eenvoudige voorafgaande vraag een vergeten of verloren voorschrift worden afgehaald aan de balie, en dit in de voormiddag. Herhalingsvoorschriften worden enkel tijdens een consultatie verstrekt. Voorschriften voor derden worden in principe niet meegegeven - tenzij bij overmacht.

Bloeduitslagen

gepost op maandag 3 juni 2013

Gelieve voor de bloeduitslagen tussen 18u en 19u te bellen! 

Bancontact

gepost op woensdag 24 april 2013

Je kan in de praktijk met Bancontact betalen.